[LUG] за Собирот

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Aug 21 20:22:23 UTC 2002


На сре, 21 авг 2002, Ангов Арангел напиша:

> Може да се среди собирот да се одржи во простории на Градско Собрание, но
> мора да реагирате најбрзо за да знам дали да букирам место. Има доволно
> простор дури и за повеќе од 30 луѓе и може да си донесеме пиење ако
> сакаме...

:)))))))))))))))
Хаха, добра идеја.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list