[LUG] За Регистрирање

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sun Aug 25 13:38:41 UTC 2002


Мислам дека Глиша ми ја образложи процедурата за регистрација на невладина
организиација или пак граѓанско здружение, па ако може он или па некој друг
да ми образложи што се треба да се направи...

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list