[LUG] sostanok nedela

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Fri Dec 6 16:02:31 UTC 2002


Ќе се одржи во НЕДЕЛА во 16:00 во просториите каде ни е компјутерот,
тоа е во бараките каде се наоѓа Либерално-демократска партија (има
огромен знак) после автобуската кај ЕТФ на Партизанска, на
раскрсницата - од едната страна на Партизанска има бензинска, а од
другата се наоѓа бараката.

Влегувате во бараката и се движите накај ЛДП, но влегувате лево на
една врата десно од таа што пишува "Мак Медиуми".

Ќе има човек кој ќе се вртка напаму наваму и ќе се потруди да ве
однесе на правото место.
Состанокот ќе биде за нови членови, да се информираме за маратонот и
запознаеме со просториите каде ќе се одржи, за сајтот, информација што
се случува во последно време, да го прегледаме компјутерот... :_))


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list