[LUG] OpenOffice Localization

Danko Ilik danko at on.net.mk
Wed Dec 11 23:40:41 UTC 2002


On Wednesday 11 December 2002 21:49, Georgi Stanojevski wrote:
> На сре, 11 дек 2002, Danko Ilik напиша:
> > Чекај бе, што е финтава со преводиве... Наместо српскиот треба да се
> > стави македонски превод?
>
> Ваљда не туку српскиот да ти помогне.
>
> А зашто да ги преведуваме сега кога викендот тоа може да се прави?

Da de. Epa ja vikednot togash! :-)

-- 
D.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list