maraton update

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Thu Dec 12 22:13:04 UTC 2002


Подготовките за маратонот одат понатаму.

Компјутери имаме обезбедено, сепак сеуште има место, па доколу некој има 
некој компјутер кој би можел уште да помогне за маратонот нека се јави, 
од денес имаме и печат und штембил, обезбедени се и пиење и јадење за 
преведувачите и тоа би било се накратко.

Можеби (не сум сигурен дали има во просторијата) ќе требаат мрежни 
кабли, па кој би можел да помогне околу тоа нека не остане анонимен :_)Утре попладне ќе испратам и распоред за преведување, па доколку некој е 
спречен да дојде во некој термин не би било лошо да ми напише на емаил.

Сите кој се пријавени ќе треба да обработат по два термина (еден во 
сабота друг во недела) - сепак има можност да се обработи и само еден 
термин што е апсолутен минимум или повеќе од 2 термина - што е пожелно :_))


Утре вечер ќе ги спремаме компјутерите, па кој сака може да помине - 
инаку се гледаме на маратонот!


-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list