[LUG] smeni maraton

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Dec 11 14:06:07 UTC 2002


На сре, 11 дек 2002, Zlatko Trajceski напиша:

> Инаку ќе има 3 смени (истото важи и за 2 -та дена)
> - прва - од 8:00 до 16:00
> - втора - од 16:00 до 22:00
> - трета - од 22:00 до 8:00 другиот ден
> ...сето тоа ќе биде проследено со редовни релаксирачки одмори.

Кој паметен ги составуваше смениве? Периодот кога треба да има највеќе
луѓе и да биде најпродуктивен си го напраил 6 саати, а грејвјард смената 10
саати.  :)))

Мој предлог. 

Смените да почнат 
Сабота 8-15
Сабота 15-22
Сабота 22-додека има воља (До 8 некој да ти седи!?)
Недела 8-15
Недела 15-22
Недела 22-Додека - има воља - не се допреведе.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list