smeni maraton

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Wed Dec 11 15:38:04 UTC 2002


Georgi Stanojevski wrote:
> На сре, 11 дек 2002, Zlatko Trajceski напиша:

> Кој паметен ги составуваше смениве? Периодот кога треба да има највеќе
> луѓе и да биде најпродуктивен си го напраил 6 саати, а грејвјард смената 10
> саати.  :)))
> 
> Мој предлог. 
> 
> Смените да почнат 
> Сабота 8-15
> Сабота 15-22
> Сабота 22-додека има воља (До 8 некој да ти седи!?)
> Недела 8-15
> Недела 15-22
> Недела 22-Додека - има воља - не се допреведе.
> 

Упс - да моја грешка - смените ќе бидат како овие на Георги.
-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list