[LUG] OpenOffice Localization

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Dec 11 20:49:39 UTC 2002


На сре, 11 дек 2002, Danko Ilik напиша:

> Чекај бе, што е финтава со преводиве... Наместо српскиот треба да се стави 
> македонски превод?

Ваљда не туку српскиот да ти помогне.

А зашто да ги преведуваме сега кога викендот тоа може да се прави?
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list