[LUG] Re: [LUG] Maraton конечни резултати

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Dec 16 21:47:30 UTC 2002


На пон, 16 дек 2002, Igor Stamatovski напиша:

> Која е статисктиката "неофицијална" од преведувањето на маратонот? : )
> 
> Ќе се слави или ќе го повторуваме "гласањето"? : )

99%

http://www.linux.net.mk/ossm/files

A гласање ќе има пак во секој случај, е кога? тоа е веќе друго. :)
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list