[LUG] Re: [LUG] Maraton конечни резултати

Igor Stamatovski cybertronix at mt.net.mk
Mon Dec 16 20:59:23 UTC 2002


Која е статисктиката "неофицијална" од преведувањето на маратонот? : )

Ќе се слави или ќе го повторуваме "гласањето"? : )

--
Игор


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list