[LUG] Re: aj i od mene sefte ...

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Jul 10 01:19:18 UTC 2002


On вто, 2002-07-09 at 20:16, Georgi Stanojevski wrote:
> Дали ми работи прокмаејлот убаво...
> 
> И да Стојмир или Уфо тргајте тоа [Lug] од subject-от. :)
> 
> -- 

Е .. како бе? ништо да нема?
подобро е вака... да се знае дека е од мејлинг листа  :)

него, да не има некој против за оваа листа да се синхронизира со њуз
(mk.comp.os.linux)?

(мејнтејнерот на  од news.mt.net.mk на пример?)
--
Стојмир
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list