[LUG] ХДД

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Jul 10 10:33:04 UTC 2002


Еј што праевме муабет за Хард Дискот у пингвин паб... Ако може некој да
најде било каков ХДД поголем од 3 ГБ би било супер.  На ftp.linux.net.mk му
фали уште ХДД.  :)
Ивс, ако можеш ти да најдеш кажи да не бараме... :)

поздрав!

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list