[LUG] Синхронизација

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Jul 10 10:25:57 UTC 2002


Па мислам да не се синхронизира пошо кој сака може да си се пријави а и што
е целта на пријавувањето тука ако се иде на њуз??

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list