[LUG] Синхронизација

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Jul 10 17:27:38 UTC 2002


На сре, 10 јул 2002, Ангов Арангел напиша:

> Па мислам да не се синхронизира пошо кој сака може да си се пријави а и што
> е целта на пријавувањето тука ако се иде на њуз??

Tи пишав во другата порака...послушај не барем сме постари сме 
од тебе.

п.с. Све ова важи ако синхронизазцијата иде како подмачкано.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list