[LUG] Re: aj i od mene sefte ...

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Thu Jul 11 17:12:32 UTC 2002


На чет, 11 јул 2002, Ivan Stojmirov напиша:

> Јас предлагам да ја оставиме LUG листата несинхронизирана, а да направам
> нова "linux-help" или "linux" @lists.linux.net.mk што ќе биде
> синхронизирана со њуз. Мислам дека нема потреба сите на њуз да читаат
> што праиме ние со луг (превише сератори и сеирџии има)

Абе не со сите мк. групи. :) Само со mk.comp.os.linux.

Но, ок како сакате.

И да ај уште еднаш прати ми ја welcome пораката... како опис за листата
дава?

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list