[LUG] Re: aj i od mene sefte ...

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Thu Jul 11 10:26:30 UTC 2002


> Jас сум за да се синхронизира...пошто на news може секој да чита и без да
> се пријави...и така поголем квалитет се добива.
> Мене лично подобро ми е на news да читам.
> 
> А од друга страна има луѓе кои ги мрзи да подесуваат news клиент па полесно
> им е на мејл...што со синхронизација се средува...т.е. се задоволуваат и
> едните и другите.
> 
> -- 
> Glisha


Јас предлагам да ја оставиме LUG листата несинхронизирана, а да направам
нова "linux-help" или "linux" @lists.linux.net.mk што ќе биде
синхронизирана со њуз. Мислам дека нема потреба сите на њуз да читаат
што праиме ние со луг (превише сератори и сеирџии има)
--
Стојмир
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list