[Lug] Sefte

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue Jul 9 14:17:25 UTC 2002


На оваа листа ги додадов сите што беа на митингот у неделата.

Ако има уште некој што не е додаден може да се пријави на

http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug


Толку од мене. Се надевам дека оваа листа ќе ни помогне да направиме
нешто продуктивно   :-)


поздрав
Стојмир_______________________________________________
Lug mailing list
Lug at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list