[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Fri Nov 1 12:02:01 UTC 2002


На пет, 01 ное 2002, Stojcev Darko напиша:

> > Еј, ај јас, ама ја неам наставната програма што треба да се предава :-)
> >
> Васе касниш драфтувани се двајца веќе :)

Тrебаат... Васко баш ќе биде добар учител. :)

Наставна програма нема...ќе ви кажеме ние што зборевме...а во суштина тоа
што сакате може да зборите...т.е. да ги научите маус тастатура и работа со
прозори и сниманје на фајлови мрдање, ринејм, конљуерор и флопи.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list