[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Fri Nov 1 21:36:26 UTC 2002


> > Васе касниш драфтувани се двајца веќе :)
>
> Тrебаат... Васко баш ќе биде добар учител. :)
>
> Наставна програма нема...ќе ви кажеме ние што зборевме...а во суштина тоа
> што сакате може да зборите...т.е. да ги научите маус тастатура и работа со
> прозори и сниманје на фајлови мрдање, ринејм, конљуерор и флопи.

Ја мислев само за викендов нешто да испредавам, другите денови евентуално
ако има потреба :-)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list