[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Fri Nov 1 12:38:44 UTC 2002


На чет, 31 окт 2002, Blagoja Gjakovski напиша:

> полежам малку, а 
> 
> Debel, cel zivot go preleza be zatoa si tolkav :)

Не јади гомна бе. :) Од понеделникот зимам антибиотици, неможам да 
си ја голтнам ни плунката, секоја вечер имав треска...

Чим не се понуди да доеш немаше право да праиш реплај во тредов.

Васко, Златко рече може он во Сабота поручек, понуди му се да го замениш
Новица.

И да Васко, не е тоа trainig camp за воени специјалци, нема дерење во фаца.
:)

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list