[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sat Nov 2 10:38:30 UTC 2002


За денес и утре најдовме луѓе а за од Понеделник ако сакаш може да земеш 
прва смена секој ден. Значи од 08.00 до 13.00.

ufo

Vasko Mitanov wrote:

>|Па само за тие два дена станува збор. За два дена толку работевме, после
>|два дена старофис и повтарање работевме.
>
>Кажете значи сеа кога(ден/саат) и каде и со кого да идам? :-)
>
>
>_______________________________________________
>LUG mailing list
>LUG at lists.linux.net.mk
>http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list