[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Fri Nov 1 14:21:56 UTC 2002


 Абе а да кажевте каде се тоа предавањата, кога да се појавам, што треба
да се предава и слижно . . . . да не отидам таму и да почнам . .  . ајде
сеа администрација на SAMBA сервер, а после и малку румба може да
заиграте . .  јас само ке посматрам :)))
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list