[LUG] за предавањата ИТНО!!!

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sun Nov 3 20:08:07 UTC 2002


Незнам како но се најдовме во многу лоша ситуација и за утре нема ни 
еден предавач ни за прва ни за втора смена. Го барав Златко за да се 
договорам нешто со него ама човекот спие ко топ и ништо неможе да го 
разбуди... Ако може било кој од вас да дојде да ми помогне утре за прва 
смена или да се пријави за втора (за втора нема никој) нека ми се јави 
што е можно побрзо на 070 569 937 за да се договориме нешто.

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list