[LUG] ? shto bidna

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Sun Nov 3 15:50:51 UTC 2002> Kako pominavte deneska?

И вчера и денеска се помина без проблеми. Вчера прва смена бевме јас и
златко, а втора смена илин јас и златко (јас и златко по пола смена). Денес
прва смена само јас...никој друг не дојде..а втора смена пак јас и илин.
Втората група е многу напредна а првата е задоволна и напредува. Утре е
понеделник и ќе треба двајца да бидат таму во 8ам со послабата група и во
1pm со напредните.
За тие што ќе одат утре:
Првата (послабата) група помина основни операции со глувче и тастатура,
kedit и работа со текст во него и работење со StarOffice комплет. За утре,
на почеток ќе им дадете да го куцаат текстот со пирамидите и после
продолжете си по планот (фајл менаџер) Втората група заврши се заклучно со
куцањето текст и може одма да оди на фајл менаџер.

Клучевите од зградата се кај Илин...тие што ќе одат сабајле нека му се јават
денес да ги земат.

За вторник прва смена се пријавувам јас. Ако сака некој друг што не држел
предавање или ако некој си го испланирал вторник, отстапувам во секој
момент.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list