[LUG] за членарина

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Mon Nov 4 20:33:55 UTC 2002


На пон, 04 ное 2002, Ангов Арангел напиша:

> зачувале за трошоци на Инфоком или такво нешто... За ова секако треба да 
> донесе одлука управниот одбор но сепак добро би било да се земат во 
> предвид сите предлози и коментари...

Коа ќе го земеме компјутерот, треба истот така управниот одбор да донесе
одлука дека компјутерот е сопственост на ссм.

Али треба да се регистрираме за да важат одлуките. :)
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list