[LUG] за членарина

Damjan Georgievski gdamjan at on.net.mk
Mon Nov 4 18:58:36 UTC 2002


> Разговарав со Златко и Глиша за ова и двајцата се сложија дека би 
> требало да ја намалиме членарината од 10 евра. Јас имам еден предлог. 

може


-- 
Дамјан

  Customer: "I want to download the Internet. Do I need a bigger hard disk?"

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list