[LUG] sreda

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Tue Nov 5 18:58:50 UTC 2002


Утре сабајле ќе одам јас во 8 на предавања. Имам човек што може да дојде со
мене и да асистира (компетентен е) доколку никој друг не се пријави. Ако до
12:00 не се пријави никој за одење утре ќе го земам човекот.


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list