[LUG] за логото

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sun Nov 10 21:55:31 UTC 2002


Мислам дека Златко го направи... него кој рече дека имал каде да 
печатиме флаери??? Ако може да се спонозорира таква работа супер би било..

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list