[LUG] sreda - upraven - gosti - pari

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Nov 12 00:06:38 UTC 2002


On Mon, 11 Nov 2002 21:18:59 +0100, you wrote:

>Луѓе,
>
>Среда 19:00 часот.
>Пингвин паб или Лондон?

Пингвин ќе биде полн ако има фудбал на ТВ - така да предлози нека има
до утре (вторник) за местото, а потоа Георги ќе одлучи каде ќе одиме и
ќе не извести ;_)


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list