[LUG] predlog logo

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Nov 11 23:45:38 UTC 2002


Праќам предлог логоа:

http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo-predlog-suri2.jpg
http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo-predlog-suri3.jpg
http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo01-predlog.jpg
http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo02-predlog.jpg


Мене лично повеќе ми се допаѓаат suri верзиите - бидејќи кај другите
гулабот не е мој туку само го векторизирав - значи го украдов од инет,
плус во сури верзиите кругот со единиците и нулите асоцира на нашето
ни сонце нели :_)


Инаку сите овие ги имам во векторски формат.-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list