[LUG] sreda - upraven - gosti - pari

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Tue Nov 12 13:39:14 UTC 2002


Мислам дека нема да биде проблем во среда да се собереме во стариот 
простор на PCInfo ако се сложите сите. Само проблем може да им биде на 
луѓето што незнаат каде е да се снајдат, а сигурен сум дека има многу 
такви. Најдобро според мене да се собереме на некое место без телевизор 
а кај што може да не собере сите... Кажите некој кафич околу центар што 
нема телевизор? :-)

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list