[LUG] sreda!!!

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Nov 13 07:26:24 UTC 2002


> Немој вакви работи во последен момент - среда ќе биде бидејќи така се
> договоривме - сите веќе имаме испланирано и некој нема да може во
четврток.
>
> Затоа - од 18:30 до 19:00 во Пингвин паб се чекаме!!! Не доцнете - затоа
> што потоа може да одиме во PCINFO кај (позади) влада. Утре ќе
> резервираме во Пингвин Паб.

I sega?
shto e finalnata odluka?
sreda ili chetvrtok?

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list