[LUG] sreda!!!

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Nov 12 23:39:26 UTC 2002


На вто, 12 ное 2002, Zlatko Trajceski напиша:

> Немој вакви работи во последен момент - среда ќе биде бидејќи така се 
> договоривме - сите веќе имаме испланирано и некој нема да може во четврток.

Јас ради вас реков. Пошто треба да зимате компјутерите да ги инсталирате и
да го продадеме.

Ok. Среда.

Во четврток на ирц. :)

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list