[LUG] predlog logo

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Nov 12 15:56:48 UTC 2002


Darko Nikolovski wrote:
> Абе а да ги напртавиш бројките помали . . и целосно да го исполнуваат
> гулабот, како некоја текстура, барем ја така го замислував логото коа го
> дискутиравме

Ова е за на печат - ако ги направам помали отидоа јабана. Потоа за на 
сајт, флаери може да се разубави - ефекти во GIMP bla bla...


И пак ќе напоменам - не ми се допаѓа верзијата што е крадена - 
постапката делува крајно несериозно и непрофесионално.

Еве го и сајтот од каде што е здиплен:
http://www.taiyonokai.co.jp/welcomee.html


-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list