[LUG] predlog logo

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Nov 12 20:56:28 UTC 2002


Georgi Stanojevski wrote:
> На вто, 12 ное 2002, Darko Nikolovski напиша:
> 
> 
>>Абе а да ги напртавиш бројките помали . . и целосно да го исполнуваат
>>гулабот, како некоја текстура, барем ја така го замислував логото коа го
>>дискутиравме
> 
> 
> И јас истата слика во глава ја имав, но и вака гулабот ми се допаѓа,
> единствено ако може некако границите да се стават на гулабот за аа да може
> да се пополни со мали,големи нули и единици.
>

Не сум те разбирал?


-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list