[LUG] Ide kabel, od kade ide?

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Nov 13 18:55:53 UTC 2002


Луѓе, кој може да најде IDE кабел за компјутерот? Требаше да се купи ама па
после викам сите сте компјутерџии па од 20 души ваљда на некој му се наоѓа
вишак да го донира за компјутерот на ОССМ?

Џабе да не даваме пари за тоа. А ни треба за нашиот компјутер, пошто нема
ни еден, а хардискот и режачот не се wireless, за жал. :)

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list