[LUG] Успешна Продажба!

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Nov 13 19:33:31 UTC 2002


Отиде вториот компјутер. Ај на здравје! утре ќе распределиме хонорар а 
сите се сложивме дека човекот што треба да части пиво е Дарко Стојчев! :-)

Утре во 19.00 Пингвин Паб, донесете сите по 300 денари за регистрација и 
бидете точни!

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list