[LUG] Ide kabel, od kade ide?

AvrosA avrosa at freemail.org.mk
Wed Nov 13 22:36:23 UTC 2002


Donacija na IDE kabel kaj Sashe, karshi predavalnata
za Linux...

----- Original Message -----
From: "Georgi Stanojevski" <georgi1 at unet.com.mk>
To: <lug at lists.linux.net.mk>
Sent: Wednesday, November 13, 2002 7:55 PM
Subject: [LUG] Ide kabel, od kade ide?


> Луѓе, кој може да најде IDE кабел за компјутерот? Требаше да се купи ама
па
> после викам сите сте компјутерџии па од 20 души ваљда на некој му се наоѓа
> вишак да го донира за компјутерот на ОССМ?
>
> Џабе да не даваме пари за тоа. А ни треба за нашиот компјутер, пошто нема
> ни еден, а хардискот и режачот не се wireless, за жал. :)
>
> --
> Glisha
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>
>

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list