[LUG] Re: [LUG] Успешна Продажба!

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Thu Nov 14 12:39:08 UTC 2002


На сре, 13 ное 2002, Ангов Арангел напиша:

> >Нема проблем, доколку пивото е коперациско. *У* пингвин паб може да части
> >еве некој од овие што работат...глиша? стојмир? снајпер?
>
> >А кој тоа таму постигна консензус дека ја треба да одвојам од буџетот за
> >частење?
> >
> :))))))))

Од кооперација е пивото. 
А концензусот е пошто ти два дена не заеба без објаснение не дојде! 
(Јес да не го заеба Златко пошто он све ќе дрпне, но договор е договор!)

И ти за еден ден зимаш колку Јас и Уфо за четири дена што се мрзцаревме.
:))

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list