[LUG] Ideja za realizacija vo dekemvri?

Igor Petreski direktor at pcinfo.com.mk
Thu Nov 14 10:08:55 UTC 2002


Идејата подобра не може да биде. Мој предлог е да тоа го направиме во
средината на Декември, за да може организациски да се средиме околу
преводите, а комплетната локализација да ја ПОДАРИМЕ како НОВОГОДИШЕН
ПОДАРОК НА Р.МАКЕДОНИЈА, ВЛАДАТА, СОБРАНИЕТО, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ (и на ДУИ).
Со таков гест мислам дека ќе придонесеме за голема популарност на ССМ во
државава, а секако и надвор. За да добиеме спонзори, мора да бидеме и
медиумски активни... но за тоа на сосотанок.
Простор од приближно 35-квадрати (+1-2 канцеларии) може да го сметате
како веќе обезбеден.


Главен и Одговорен Уредник
Игор Петрески

Редакција ПЦИнфо+,
ул. Кукушка 15, 
1000 Скопје
тел. +389 2 109 280
факс.+389 2 131 585
urednik at pcinfo.com.mk
http://www.pcinfo.com.mk


> -----Original Message-----
> From: lug-admin at lists.linux.net.mk
[mailto:lug-admin at lists.linux.net.mk] On Behalf
> Of Zlatko Trajceski
> Sent: Thursday, November 14, 2002 2:52 AM
> To: lug at lists.linux.net.mk
> Subject: [LUG] Ideja za realizacija vo dekemvri?
> 
> 
> Еве идеја што може да се направи во декември и кај нас.
> 
> http://www.linux.hr/article.php?sid=1020&mode=thread&order=0&thold=0
> http://www.linux.co.yu/?topic=News&item=1306&show=1&mode=2
> 
> 
> Уште сега може да тргнеме да бараме спонзори и локација.
> 
> 
> --
> ..-. I fought the law and the law won .-..
> 
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list