[LUG] Ideja za realizacija vo dekemvri?

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Thu Nov 14 12:37:08 UTC 2002


Епа еве простор уште да најдеме  спонзор за јадење и пиење што ќе плати...

Стојмир не прашуј по 200 пати! Да! Вечер, Penguin Pub 19.00. :-D

ufo

Igor Petreski wrote:

>Идејата подобра не може да биде. Мој предлог е да тоа го направиме во
>средината на Декември, за да може организациски да се средиме околу
>преводите, а комплетната локализација да ја ПОДАРИМЕ како НОВОГОДИШЕН
>ПОДАРОК НА Р.МАКЕДОНИЈА, ВЛАДАТА, СОБРАНИЕТО, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ (и на ДУИ).
>Со таков гест мислам дека ќе придонесеме за голема популарност на ССМ во
>државава, а секако и надвор. За да добиеме спонзори, мора да бидеме и
>медиумски активни... но за тоа на сосотанок.
>Простор од приближно 35-квадрати (+1-2 канцеларии) може да го сметате
>како веќе обезбеден.
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list