[LUG] Re: [LUG] ЗА Преведувачки Маратон

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sun Nov 17 21:07:08 UTC 2002


Ај биди ти. :) Ја ќе ти помагам се.

ufo

Zlatko Trajceski wrote:

>За да бидат работите посредени ни треба некој кој ќе ја организира
>целава работа - ќе биде координатор.
>
>Гледам дека многумина имаат предиспозиции за тоа тука, па кој е
>најрасположен нека повели.
>
>
>бтњ - кординатор во никој случај не значи човек кој ги брка работите
>сам ;_)
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list