[LUG] Re: [LUG] ЗА Преведувачки Маратон

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Sun Nov 17 20:11:08 UTC 2002


За да бидат работите посредени ни треба некој кој ќе ја организира
целава работа - ќе биде координатор.

Гледам дека многумина имаат предиспозиции за тоа тука, па кој е
најрасположен нека повели.


бтњ - кординатор во никој случај не значи човек кој ги брка работите
сам ;_)

-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list