[LUG] lokalizaciskiot tim od Bitola

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sun Nov 17 21:10:25 UTC 2002


Па дај да го направиме паралелно со нив проектов па ако ни остане екстра 
време секогаш има плус апликации што доаѓаат со дистрибуцииве (Редхат, 
Мендрејк)... Имаме пристап и до CVS-от на Редхат за анакондата да ја 
преведеме, има доста апликации во секој случај..

Пошто ти го знаеш човекто кажи му што планираме по маил па ако сакаат 
може да соработуваме... Кај се овие луѓе кај нас у организација одма да 
им пратиме пристапници. :-)

ufo

Danko Ilik wrote:

> Деан од Битола има компјутерска фирма и неколку дечки што се нафаќаат
> да преведуваат некои попопуларни работи во врска со Линукс (kdebase (и
> OpenOffice), последниот пат кога разговаравме). Драган е моментално во
> Битола, и би требало денес или утре да почнат со преведување.
>
> Мејлот на Деан е integraeng at mt.net.mk
> После ова ќе му пишам да му кажам за мејлинг листата.
>
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list