[LUG] lokalizaciskiot tim od Bitola

Danko Ilik danko at on.net.mk
Sun Nov 17 18:55:32 UTC 2002


Деан од Битола има компјутерска фирма и неколку дечки што се нафаќаат
да преведуваат некои попопуларни работи во врска со Линукс (kdebase (и
OpenOffice), последниот пат кога разговаравме). Драган е моментално во
Битола, и би требало денес или утре да почнат со преведување.

Мејлот на Деан е integraeng at mt.net.mk
После ова ќе му пишам да му кажам за мејлинг листата.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list