[LUG] IRC SOSTANOK, SOSTANOK VO ZHIVO

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Nov 18 22:06:47 UTC 2002


Georgi Stanojevski wrote:

>На пон, 18 ное 2002, Damjan Georgievski напиша:
>
>  
>
>>>согласи да го суреди како треба - инаку ставаме Ред Хет :_)
>>>      
>>>
>>ок. ја че о средам. 
>>следниот викенд ит ис.
>>    
>>
>
>Еј не. :)
>Остај не нас прво. Па коа ќе усереме ќе го средувате вие поискусните.
>
Ние ќе го средиме RedHat како втор главен OS :_), а Дамјан Slackware.


>
>Сериозно. Златко земав ли Иде-то од Саше, и пари не кажа уште колку имаш?
>
>  
>
Не сум земал уште иде - инаку 450 ден._______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list