[LUG] VAZHNO REGISTRACIJA

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Fri Nov 22 13:10:31 UTC 2002


Вака, да не ви се јавувам на сите.

Тие што се оснивачи, Савиќ, Златко, Дамјан, Васко, Ивс, Стојмир, 
Игор, Николовски, Стојчев да си ги ископирате личните карти и да ми ги
дадете!

Кажите до понеделник кога да се видиме и каде? 

Стојмир немој да си отишол во Штип ќе те тепам, без да ја оставиш на некој
копијата.
На Дасп ќе му ја земам јас.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list