[LUG] VAZHNO REGISTRACIJA

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Nov 22 13:34:34 UTC 2002


> Тие што се оснивачи, Савиќ, Златко, Дамјан, Васко, Ивс, Стојмир,
> Игор, Николовски, Стојчев да си ги ископирате личните карти и да ми ги
> дадете!
>
> Кажите до понеделник кога да се видиме и каде?
>
> Стојмир немој да си отишол во Штип ќе те тепам, без да ја оставиш на некој
> копијата.
> На Дасп ќе му ја земам јас.


Iskopirav za mene i za Nikolovski. Od nego baraj gi kopiite. (ufo ima negov
mobilen).


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list