[LUG] проблем

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Tue Nov 26 09:18:03 UTC 2002


Инсталирав РедХет 8.0 од почеток и имам проблем со конектирање на 
Интернет. Пробав со скоро сите програми: kppp, wvdial, minicom и она на 
ред хет Интернет конекшн визард. Имам проблем кога или пред да стигнам 
до автентикацијата, тогаш добивам NO CARRIER. Имал ли некој ваков 
проблем досега?

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list