[LUG] проблем

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Tue Nov 26 10:39:36 UTC 2002


Во иницијализацијата на модемот стави му 

AT&FX3&D2 E1


може не ти се иницијализира модемот како што треба, прослче можеш да си
ги провериш каблите, а да . .  и види да не чекаш случајно нешто што се
вика Dial ToneOn Tue, 2002-11-26 at 10:18, Ангов Арангел wrote:
> Инсталирав РедХет 8.0 од почеток и имам проблем со конектирање на 
> Интернет. Пробав со скоро сите програми: kppp, wvdial, minicom и она на 
> ред хет Интернет конекшн визард. Имам проблем кога или пред да стигнам 
> до автентикацијата, тогаш добивам NO CARRIER. Имал ли некој ваков 
> проблем досега?
> 
> ufo
> 
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
> 

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list